Aktiviteter

Vandringar

Children fishing crab from the jetty Photo cred


På campingen finns en barnvänlig, långgrund strand och även bad från klippor eller badbrygga vid hamnen. Det finns också en större badplats, bara några minuters promenad från campingen. En favoritsysselsättning för barn brukar vara att fiska krabbor vid vattenbrynet.

Hyr båt, kajak eller trampbåt för fiske och badturer till de närliggande öarna. Värna om naturen och ta med eventuellt skräp tillbaka. Det finns gästplatser i hamnen för medtagen båt.

Vår största tillgång är vattnet men på land finns också aktiviteter. Barnen kan leka på lekplatsen eller spela på bollplanen. Familjen kan spela boule eller ta en runda på minigolfen. För den mer atletiska finns en grustennisplan att boka.

Det finns många smultronställen att upptäcka i vår närhet.  Orust består av flera öar som går att åka till med färja, flera av öarna är bilfria ofta med mysa restauranger och caféer på sommaren.  Önskar du en stärkande promenad längst havskusten eller hitta lugnet i en stilla skog finns flera olika promenadsträckor utmärkta och lättillgängliga. Från campingen kan du ta en promenad  i skog och på grusvägar till den närliggande fårgården med sommarcafé. 

A4 Vindon camilla paddling

Hyr en kajak!

Paddla på våra lugna fjordvatten. Gör ett strandstopp för bad och fika. Upplev Bohuslän när det är som bäst - på vattnet! Kajakerna glider ljudlöst fram och du ser allt både över och under ytan. Inga förkunskaper behövs och man lär sig snabbt :) 

Här är några av de saker som kan besökas när ni bor hos oss.

Allt går att nå på cirka timmen. Följ länkarna för att lära mer. Du hittar också besöksmålen markerade på kartan längre ner på sidan.