Aktiviteter

Vandringar

Children fishing crab from the jetty Photo cred

 

På campingen finns en barnvänlig, långgrund sandstrand och även bad från klippor eller badbrygga vid hamnen. Det finns också en större badplats, bara några minuters promenad från campingen. En favoritsysselsättning för barn brukar vara att fiska krabbor vid vattenbrynet.

Hyr roddbåt eller kajak för fiske och badturer till de närliggande öarna. Värna om naturen och ta med eventuellt skräp tillbaka. Det finns gästplatser i hamnen för medtagen båt.

Vår bästa plats är vattnet men på land finns också aktiviteter. Barnen kan leka på lekplatsen eller spela på bollplanen. Familjen kan spela boule eller ta en runda på minigolfen. För den mer atletiska finns en grustennisplan att boka.

Det finns många smultronställen att upptäcka i vår närhet.  Orust består av flera öar som går att åka till med färja, flera av öarna är bilfria, ofta med mysiga restauranger och kaféer på sommaren.  Önskar du en stärkande promenad längst havskusten eller hitta lugnet i en stilla skog finns flera olika promenadsträckor uppmärkta och lättillgängliga. Från campingen kan du ta en promenad i skogen eller på klipporna. På grusvägar gås eller cyklas det till den närliggande fårgården med sommarcafé. 

 

 

A4 Vindon camilla paddling

Hyr en kajak!

Paddla på det lugna fjorden. Gör ett strandstopp för bad och fika. Upplev Bohuslän där det är som bäst - på vattnet! Kajakerna glider ljudlöst fram och du ser allt både över och under ytan. Inga större förkunskaper behövs och man lär sig snabbt :) 

Här är några av de saker som kan besökas när ni bor hos oss.

Allt går att nå på cirka timmen. Följ länkarna för att lära mer. Du hittar också besöksmålen markerade på kartan längre ner på sidan.