Stugor

Campingstugor

Husdjur  är tillåtna i Campingstugorna.

Campingstugorna ligger vid vattnet, med utsikt över båthamnen och altanen har tak och utemöbler.
Campingstuga innebär att det finns ett handfat med kallvatten i stugan men dusch och toalett finns i ett Servicehus i närheten.

De med 4 bäddar innehåller våningssängar, matplats, garderob, avskärmat handfat, rinnande kallt vatten, kylskåp, diskbänk, bänkspis, kaffebryggare, porslin, bestick och kokkärl.

Den med 6 bäddar har två rum. Det finns bäddsoffa och matplats i ena rummet och två våningssängar i det andra. De har inget handfat, men för övrigt är de som 4-bäddsstugorna.

Täcken och kuddar finns i alla stugor men lakan och handdukar medtages, komposterbara engångslakan finns att köpa i Kiosken.

 

 

 

Storstugan

Husdjur är inte tillåtna i Storstugan

Storstugan har 5 rum, matsal, litet kök, 2 duschar och 2 toaletter. Det finns en stor altan runt huset med utemöbler och grillmöjligheter. Där kan man sitta och beskåda hamnen och få både morgon och kvällssol. 

Rummen är kompakta och innehåller en bäddsoffa, en våningssäng och ett sängbord. 3 personer rekommenderas/ rum, men 4 kan få plats. Täcken och kuddar finns men handdukar och lakan medtages, komposterbara engångslakan kan köpas i kiosken.  

Storstugan passar väldigt bra att hyra i sin helhet till större sällskap så som för kajaksällskap som ska upptäcka Orusts vackra hav eller för den som ska ha långväga gäster till släktträffen eller kanske för att fira en kamrats kommande bröllop med en möhippa eller svensexa. 

Köket är fullt utrustat med porslin och kokkärl. Det finns även mikro, spis med ugn, kyl, frys och diskmaskin.
Maila info@vindonscamping.se för förfrågningar.

 

Bilder på våra stugor

Priser

Lågsäsong 1 maj - 16 juni // 21 aug - 24 sep Högsäsong 17 jun - 20 aug
Stugor
4-bädds 640 SEK 920 SEK
6-bädds 695 SEK 995 SEK
Storstugan
Hela Storstugan, 5 rum 3200 SEK 4100 SEK

Alla priser är per dygn. Under lågsäsong får man den 7e natten gratis på allt boende.